To kolejny w tym roku projekt realizowany przez Euro - Toques Polska wraz z Bacówką u Wiecha dziś dołączyło do nas Stowarzyszenie Polska Ekologia.
Oczywiście w strefach kulinarnych Targów gotowali nasi członkowie.
Dziś Marcin Klich, Leszek Kawa, Andrzej Jackowiak wraz z udziałem Carlosa Gonzales - Tejera wspomagani byliśmy również przez naszego sympatyka i przyjaciela Marcina Gałuszkę z Góralskiej Hacjendy z Brennej. W kolejnych dniach dołączają do nas kolejni nasi kucharze

Witamy z drugiego dnia Targów.
Dziś do ekipy dołączyli Anna i Tomasz Buchczik oraz Rafał Dorociuk.
Ekipy gotujące w strefach kulinarnych pracują dziś w różowych rekawiczkach wspierając tym Polskie Towarzystwo Amazonki.
Dziś trzeci i ostatni dzień Targów Eko Styl w Bielsku - Białej.
W strefach kulinarnych temat przewodni to potrawy świąteczne.
Do ekipy gotującej dołączyli Kamil Klekowski, Marcin Bożek i Tomasz Zbrug.
W menu był bigos świąteczny, barszcz czerwony, krokiety z karpiem, pieczony schab w czeskim stylu z kapustą i sosem owocowym, kulebiak. Kamil Klekowski podczas warsztatów zaprezentował potrawy z Karpia z gospodarstw rybackich zrzeszonych w Rybackiej Lokalnej Grupie Działania "Opolszczyzna".