Kongres Szefów Kuchni 2016, edycja pierwsza już za nami. To było zdecydowanie największe spotkanie kucharzy w Polsce.
Kongres Szefów Kuchni odbył się 12 października 2016 r. w Warszawie.
Kongres Szefów Kuchni powstał z myślą o integracji środowiska, lepszej wymianie poglądów i opinii oraz zapewnieniu szefom kuchni najwyższej jakości wiedzy merytorycznej z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, zakupami, zapasami, całą restauracją, własnym nazwiskiem oraz treningu przywództwa. Celem jest także znalezienie najlepszych metod walki z pojawiającym się stresem i wypaleniem.
W wydarzeniu udział wzięło ponad 800 uczestników. Oprócz wystąpień i paneli dyskusyjnych organizator przewidział sesje networkingowe.
Kongresowi towarzyszyła Strefa Dostawców, w ramach której firmy mogły pokazać swoje nowości i innowacyjne rozwiązania.
Gratulujemy organizatorom, dziękujemy za zaproszenie i mamy nadzieję, do zobaczenia za rok!
Patroni: Stowarzyszenie Euro-Toques Polska, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni, Fundacja Klubu Szefów Kuchni.